Merhaba!

Forumumuza üye olarak bilgi paylaşımı yapabilir sorularını öğrenebilirsin.

Şimdi Kayıt Ol!

İş bulmak için dua. okudum ve gerçekten iş buldum.

New member
Mar
1
1
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir iş arıyordum. Bu süreçte bu sitede gördüğüm duaların vesilesi ve Allah’ın izniyle sonunda iş buldum. Aslında çalışkan ve başarılı biriyimdir ama bir türlü istediğim gibi bir iş bulamıyordum. Hep son aşamada eleniyordum. Bu durum beni hem maddi hem manevi olarak çok yıprattı; hayattan kopma noktasına gelmiştim. Sonra düzenli olarak dua etmeye başladım.

La ila illallahul melikul hakkin mubin. 101 defa okudum her gün

ferdün hayyun kayyumun hakemün adlün kuddusün,İnnallahe huver rezzaku zul kuvvetil metin. Bunu da 19 defa her gün okudum.

Yaklaşık 1 ay sonra geçici bir iş buldum. Para kazanıyordum ama iş çok zordu ve sağlığımı ciddi şekilde etkiliyordu. O ortamda yaşadıklarımı unutabilmek için sürekli zikir çekmeye başladım. Niyetim sadece Allah’a yakınlaşmaktı, başka hiçbir beklentim yoktu. Ya fettah ya rafi ya nasib ya mucib…

Oradan ayrıldıktan sonra yine geçici ama biraz daha iyi bir işe girdim. Fakat o da benim alanımla alakası olmayan, hem zihinsel hem fiziksel olarak yoran bir işti. Buna rağmen zikirlere devam ettim.

Ya semi ya rafi ya fettah ya vedud 301 defa her gün. Ayrıca sitede gördüğüm nazardan korunma dualarını da her gün okudum: kalem, ayetel, nas, felak, ihlas. Bunları suya okuyup 3 yudumda içiyordum. Gücüm yettikçe diğer duaları da ihmal etmedim.

Yaklaşık 1 yıla yakın bir sürenin sonunda ise tam istediğim gibi, hatta beklentimin çok ötesinde bir işe girdim. Böyle bir işe sahip olmayı hiç hayal bile etmemiştim. Allah beni duydu, hissetti ve cevap verdi. Ben artık yaşamaktan bile vazgeçmişken sadece Allah’a yakınlaşmayı istemiştim, başka hiçbir beklentim yoktu.

İşe girdikten sonra maddi durumum düzelince bir hoca ile karşılaştım. Bana üzerimde işlem olduğunu, ters döndüğümü söyledi. Gerekli işlemleri yaptırdım. Üzerinden 6 ay geçti, hâlâ bu işe sahip olduğuma inanmakta zorlanıyorum. Geçmişte yaşadığım travmalar zaman zaman tetikleniyor, profesyonel destek almama rağmen bazı mental sıkıntılar devam ediyor. Ama buna rağmen içimde büyük bir ferahlık var. Her gün şükrediyorum.

Şimdi sırada ruhsal ve zihinsel olarak tamamen şifalanmak, vesveselerden kurtulmak var. Allah izin verirse bunu da başaracağıma inanıyorum.